Za razliku od mnogih influensera na Instagramu, dr Hejzel Valas zna o čemu govori. Ona je doktorka, lični trener, a trenutno ide i na obuku za nutricionistu i vodi uspješan sajt Food Medic, gdje objavljuje medicinske savjete, recepte i fitnes savjete, a na Instagramu je prati skoro 400.000 ljudi.

Dakle, njene savjete možda treba poslušati…

E, a nedavno je objavila nešto u vezi sa celulitom – otkrila je da je uvjerenje o tome kako “celulit nije zdrav” zapravo mit.

“Činjenica: 90 odsto žena svih oblika i veličina građe imaju celulit. To nije patološko stanje, već fiziološko, što znači da je normalno”, napisala je uz fotografiju na kojoj je prikazala svoj celulit.

Takođe je napisala da su sve vježbe, kreme i suplementi koji su navodno usmjereni samo na celulit “totalna glupost”, da “uopšte nema dokaza da su efikasni”, te pozvala ljude da ne bacaju novac na to.

“Razumijem da je za neke ljude to kozmetička briga, ali nadam se da će ih ova objava podsjetiti da: a) većina nas ga ima; b) nije nezdravo; c) ponavljajte za mnom: Moja fizička spremnost nije određena mojim izgledom”, poručila je ona.

Ostavi komentar