Objekti Doma zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, Koniku, Tuzima i Zeti biće dežurni tokom vaskršnjih praznika.

„Za vrijeme vaskršnjih praznika u petak, 14. aprila, tokom vikenda, 15. i 16. aprila, kao i u ponedjeljak 17. aprila, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Doma zdravlja Podgorica, Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta“, kaže se u saopštenju.

Iz podgoričkog Doma zdravlja navode da će izabrani doktori za odrasle raditi u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, svih dana praznika od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u objektu Nova Varoš 24 sata dnevno.

„Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat“, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom vaskršnjih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

Ostavi komentar