Iako su danas zdravi i veseli dvogodišnjaci, maleni Džekson i njegova sestrica Kadens, na samom početku života doživeli su najveću bitku, a jedna od njihovih prvih fotografija raznježila je svet…

Prije godinu ipo dana Džordan i Met Mur poželjeli su dobrodošlicu sinu Džeksonu i ćerkici Kadens, koji su na svijet došli čak četiri mjeseca prije predviđenog termina.

Mališani su u bolnici proveli narednih nekoliko mjeseci i iako je to bio vrlo težak period za cijelu porodicu, Džekson i Kadens su danas zdravi i preslatki blizanci koji svakog dana usrećuju svoje roditelje.

Ipak, jedna njihova fotografija iz tog perioda nedavno se pojavila u javnosti i izazvala pravu pometnju na internetu. Naime, na viralnoj fotografiji tata Met drži malenog Džeksona koji je bio star 23 dana i imao samo 680 grama. Drugim riječima – dječak je bio veličine tatine šake.

 

U opisu fotografije, mama Džordan je objasnila da je samo nedelju dana prije nego što je fotografija zabilježena Džekson prestao da diše i da je njegovo srce skoro prestalo da radi.

 

Ostavi komentar