Nova direktorica Doma zdravlja Tivat je prof.dr Jasminka Anđelić – potvrđeno je danas iz te zdravstvene ustanove uz napomenu da je Ministarstvo zdravlja 23. novembra donijelo riješenje o njenom postavljenju.

Anđelić je na tom mjestu zamijenila dosadašnju v.d. direktoricu, pravnicu Juvanku Vučetić koja je pokrivala to od maja mjeseca upražnjeno mjesto, nakon izbora bivše direktorke Doma zdravlja prof.dr. Snežane Matijević za gradonačelnicu Tivta.

Jasminka Anđelić je doktor stomatologije, rukovodilac je studijskog programa stomatologije na Medicinkom fakultetu u Podgorici, a za sobom ima višedecenijsko iskustvo rada u javnom i privatnom zdravstvenom sektoru. Anđelić je preko dvije decenije radila kao stomatolog u Domu zdravlja Tivat, a u periodu od 2006. do 2011. bila je i pomoćnica direktora te zdravstvene ustanove.

Uložiću sve svoje napore da nastavim pozitivan trend konstantnog razvoja i unapređenja usluge koju Dom zdravlja pruža svim građanima Tivta, a koji je otpočela moja prethodnica“, istakla je dr Anđelić, posebno naglašavajući važnost stalnog edukovanja zdravstvenih radnika i dodatnu angažovanost ustanove po pitanju prevencije i zdravlja mladih.

Ostavi komentar