Portal MojDoktor.me je sveobuhvatna baza privatnih zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori. Naš primarni cilj je da se na jednom mjestu nađu detaljni podaci privatnih medicinskih ustanova kako bi posjetioci portala, putem brzih i preciznih pretraga, mogli efikasno da se povežu sa odgovarajućim medicinskim ustanovama i stručnjacima u bilo koje vrijeme.

MojDoktor.me je ujedno i prvi news portal u Crnoj Gori čija tema su medicina i zdravlje. Naš cilj je da posjetiocima portala pružimo pravovremene i kvalitetne informacije iz svih oblasti medicine. Na portalu se mogu pronaći članci iz svih grana medicine, ali i savjeti i kolumne te autorski tekstovi ljekara specijalista.

Portal MojDoktor.me namijenjen je isključivo u informativne svrhe. Posjeta portalu ne zamjenjuje odlazak kod ljekara. Svrha objavljenog materijala nije da bude preporuka za program liječenja nego da posjetiocima omogući bolji uvid u stanje zdravlja te da obezbijedi najbolje informacije i savjete kako bi sami mogli da se kvalitetno brinu o svom zdravlju.