Skoro svaka žena koja se malo više interesuje za šminkanje i trendove u ovoj oblasti koristi bjuti blender. Čuveno tehnološko čudo koje se koristi za ravnojmerno i temeljno nanošenje pudera posle dužeg korišćenja u sebi krije mnogo stvari.

Na Youtubeu trenutno postoji veliki broj snimaka u kojima blogerke koje se bave šminkanjem sijeku svoje bjuti blendere. Većina djevojaka ružičasti sunđer pere posle svakog korišćenja. Iako blender izgleda čisto nakon svakog pranja, kad ga isiječete situacija je malo drugačija.

Jedna od blogerki je makazama isjekla blender koji je svakodnevno čistila i koji je koristila pet mjeseci. Ispostavilo se da u sredini sunđera u dijelu koji je najviše koristila je ostao puder. Bez obzira na redovno čišćenje bjuti blendera, sunđer je bilo nemoguće dubinski očistiti.

“Nije čudo što sam imala problema sa bubuljicama”.

Ono što je iznenadilo najveći broj korisnica ovog kozmetičkog pomagala je da je njihova dnevna rutina ispunjena starim puderom koji je stajao mjesecima u sunđeru.

Dio blendera koji je bio najmanje korišćen u toku šminkanja je unutrašnjosti ostao potpuno čist i nema tragova, niti sadržaja pudera koji je bio nanošen prethodnih mjeseci.

Ostavi komentar