Roditeljski kutak, koji udruženje Roditelji organizuje u Podgorici, ugostiće u četvrtak, 27. aprila od 18 sati epidemiologa Senada Begića iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore koji će sa roditeljima razgovarati o vakcinaciji i svemu što ih interesuje na tu temu.

Ove sedmice se u svijetu obilježava Evopska nedjelja imunizacije. Vakcinacija je već neko vrijeme jedna od tema koja izaziva puno nedoumica i strahova roditelja, i otvara debate o tome da li je vakcina bezbjedna ili nije. Zato će Kutak biti prilika da roditelji u direktnom kontaktu sa ljekarima porazgovaraju u vezi sa svim nedoumicama i strahovima koje imaju.

Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo, a od ovog mjeseca biće održavan na novoj lokaciji, u radnji Kidsland u centru grada, u TC “Jevrić”, u Hercegovačkoj broj 49.

Udruženje Roditelji poziva roditelje da prijave dolazak putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Ostavi komentar